Frozen Toetje
Wat heb je nodig:
- 100 gr Aardbeien jam
- 250 gr Griekse yoghurt
- Cake
- Vorm voor mini ronde cake, halve bollen
Voor de chocolade ijskristallen:
- Chocolade melts in verschillende kleuren
Stappen
Stap 1
Meng de aardbeienjam en Griekse yoghurt.
Stap 2
Vul hiermee de mini cake vormpjes, laat een randje over
Stap 3
Bedek de onderkant met een plakje cake dat je uitsnijd in in rondje.
Stap 4
Doe minimaal 6 uur in de vriezer.
Stap 5
Maak de chocolade-ijskristallen door de chocolade melts te smelten.
Doe dit in een spuitzak of boterhammenzakje en spuit de ijskristallen na op het bakpapier.
Stap 7
Doe even in de vriezer.
Stap 8
Haal de ijsbombes uit de vriezer en versier met de ijskristallen.
Let op: haal ze ongeveer 45 minuten voor het serveren uit de vriezer, dan zijn ze het lekkerst.