Olivier - Danscoach en presentator van De Grote Show

"Het leukst aan mijn werk vind ik: dat IEDEREEN meezingt en danst!"
Naam: Olivier Feikens
Functie: Ik ben de danscoach en presentator van De Grote Show

Werken tijdens De Grote Show
 
Hoe ziet jouw werkdag bij Kinderen voor Kinderen eruit? 

Ik ben niet alleen tijdens De Grote Show aan het werk, maar ook al ervoor! Ik heb namelijk de geweldige taak om de zaal voor de show al op te warmen. Dus ik zal ervoor zorgen dat het hele publiek klaar is om een feestje te bouwen samen met Kinderen voor Kinderen!

Hoe heb jij je voorbereid op De Grote Show?
Voornamelijk door alle choreografieën met het koor goed te oefenen en mijn teksten te leren! Maar stiekem hou ik er heel erg van om gewoon lekker te improviseren! Improviseren betekent dat je iets niet voorbereidt maar gewoon op dat moment bedenkt!

Wat is het leukst aan je werk?
Het leukst aan mijn werk vind ik het dat IEDEREEN meezingt en danst! Dus niet alleen Kinderen voor Kinderen, maar ook alle kinderen en volwassenen in het publiek!

Vrije tijd

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd sport ik het allerliefst! En dan vooral zo veel mogelijke verschillende sporten zoals, voetbal, tennis, dansen, padel, basketbal, fitness en ga zo maar door!

Wat wilde je vroeger worden toen je kind was? 
Als kind wilde ik altijd heel graag musicalster of presentator worden. Dat wist ik al heel vroeg. Ik kan dus wel zeggen dat ik momenteel mijn droom aan het leven ben!

Wat is je favoriete liedje van Kinderen voor Kinderen?
Wat een moeilijke vraag! Er zijn in alle jaren zooooveel geweldige liedjes voorbijgekomen... Maar van album 44 is het denk ik: Wakker worden!

Laatste vraag

Heb je al eerder meegewerkt aan De Grote Show? Zo ja, wat is je mooiste herinnering aan De Grote Show? 
Ik mag al een paar jaar meewerken aan De Grote Show en dat is echt geweldig! Een mooie herinnering vond ik de medley van vorig jaar, dat was één groot feest!