Dit zijn de kandidaten van Heel Holland Bakt Kids seizoen 5!

Zaterdag 28 september 2024 start het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Kids. Deze kandidaten gaan, met hulp van een bakmaatje, de strijd met elkaar aan!

De keukenmachines staan aan en de ovens draaien warm, want er is iets te vieren. Het jubileumseizoen van Heel Holland Bakt Kids! Onder toeziend oog van Plien gaan de bakkertjes aan de slag met de meest uitdagende en verrassende opdrachten. Wie gaat er dit seizoen met de winst vandoor? Eén ding is zeker: het wordt smullen geblazen!
Deze kandidaten doen mee

Zaterdag 28 september 2024 start het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Kids. En deze 6 bakduo's gaan de strijd met elkaar aan: Damian en Annette, Fenna en Katja, Hannah en Michiel, Lisa en Michael, Mees en Nanet en Niels en Anouk. Wil je meer weten over de kandidaten van Heel Holland Bakt Kids seizoen 5? Ze stellen zichzelf graag aan je voor!

Aflevering 1: Jubileum

De kandidaten vallen gelijk met hun neus in de boter, want het is feest in de Heel Holland Bakt-tent. Het 5e seizoen wordt geopend met de technische opdracht: de bakkertjes pakken hun taart op een feestelijke manier in met marsepein en chocolade. De aflevering wordt afgesloten met het spektakelstuk. De bakduo's maken een cijfertaart met 2 verschillende soorten vullingen, waaronder slagroom.

Startdatum Heel Holland Bakt Kids

Heel Holland Bakt Kids is vanaf zaterdag 28 september 2024 elke week om 19.20 uur te zien op NPO Zapp.