Dit zijn de finalisten van Heel Holland Bakt Kids seizoen 5

Damian, Mees en Fenna strijden met hun bakmaatjes in een spannende finale om de titel 'Beste thuisbakker van Nederland'.

De finalisten van Heel Holland Bakt Kids seizoen 5 zijn bekend: Damian en Annette, Fenna en Katja en Mees en Nanet strijden in een bloedstollende finale om de titel 'Beste junior thuisbakker van Nederland'. Welk bakduo gaat er zaterdag 26 oktober met de winst vandoor? 

De halve finale
In de halve finale van Heel Holland Bakt seizoen 5 zijn de plekken voor de finale verdeeld. De bakduo's gingen aan de slag met het maken van kastanjes. Voor het spektakelstuk maakten zij een blokhut van koek. Voor Damian en Annette, Fenna en Katja en Mees en Nanet was de koek nog niet op. Zij nemen het in de finale tegen elkaar op. 

De finale
Het wordt bloedstollend spannend tijdens de finale van Heel Holland Bakt Kids! Met spinnenwebben en griezelige pompoenen staat alles in het teken van Halloween. De bakduo's gaan vol enthousiasme aan de slag met een spinnenweb van chocolade en een pompoentaart. En deze pompoentaart is er niet zomaar een: het moet zelfs een hoofddeksel krijgen.
Wie wint Heel Holland Bakt Kids seizoen 5? De finale zie je op zaterdag 26 oktober om 19.20 uur bij MAX op NPO Zapp.

Over Heel Holland Bakt Kids seizoen 5
Zes jonge bakkers gaan, met hulp van een bakmaatje, de strijd met elkaar aan. Elke week bedenken juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven de meest uitdagende opdrachten. Dit alles gebeurt onder toeziend oog van Plien van Bennekom.

Wat je altijd al wilde weten over Heel Holland Bakt Kids
Waarom worden de bakkers geholpen door een volwassenen? En wie doet toch al die afwas? Hier lees je antwoord op al je vragen over Heel Holland Bakt Kids.