Hoe creëer je het perfecte taartje?
Een taartje moet echt een belevenis zijn en daar kan mondgevoel enorm aan bijdragen. Hidde, waar let jij nou op als jij een taartje gaat maken? Ik wil gewoon dat alles wat je beleeft in je mond, in je neus, alles dat moet in een taartje zitten. Dat is iets krokants, iets zachts, iets luchtig, iets zuurs, iets zoets. Wow! En dat allemaal in één hap, eigenlijk? Het liefste wel. Wat gaan we maken? Ja, we gaan het allerlekkerste chocoladetaartje maken die jij ooit hebt geproefd. Oh, heb ik nu al zin in! OK! En ik begin met een krokant bakje. Een tartelette, en daarin komt de eerste laag en dit is een romige vulling van kokos. Klinkt al zo lekker! En melkchocolade. Dan krijgen we nog een karamel, maar dan wat lopender. Nou en dat is allemaal vrij zoet dit. Ja. Dan doen we daar wat zout overheen. Oh, verrassend, verrassend. En hier heb ik dan knetter suiker. Oh, dat kennen we van de knetter ijsjes. Precies. Hier komt ie! Mmm. En die komt er dan weer op. Oh, dat knettert meteen he! Dat is lekker he? En daarop komt dan een luchtige chocolademousse en dan heb ik hier crumble en dat is dan weer met zwart cacao cacaopoeder gedaan. En het zorgt er ook weer voor dat het weer wat droger wordt in je mond. En ik wil eigenlijk nog een soort van finale krokantheid, crunchy. OK Dus wat ik dan doe? Ik heb hier dan een karamel galette gemaakt. Ook weer met chocolade. Oh die gaat er ook nog op! En die komt er zo precies mooi bovenop. Kijk, en dan kan je hier zo precies en mooi onderdoor kijken. Ja. En je zei natuurlijk net al: het oog wil ook wat. Ja, je bent nog niet klaar. Bladgoud. Zo, maar dit vind ik wel echt next level hoor! Wauw! En daar is ie! De Janouk Chocolate Cake! Ah hij is zo mooi! Oh je hebt hem naar mij vernoemd! Voel me vereerd. En hij moet helemaal op. Ja ik wou net vragen nou wil ik hem wel echt heel graag proeven. Kijk Zullen we tegelijk? Proost! Proost. Oh, dit is nou echt een mondgevoelbommetje. Een ongewone sensatie. Ja! Heerlijk he. Er gebeurt van alles. Heerlijk!