Toverstafjes
Wat heb je nodig
Voor de soepstengels
- 500 gr bloem
- 7 gr gedroogde gist
- 300 ml lauwwarm water
- 50 ml olijfolie
- 10 gram zout
Voor de versiering
- Verschillende kleuren musketzaad (hele kleine suikerpareltjes)
- Bakpapier
- Chocolade
- Suikerparels
- Kwastje
Stap 1
Doe alle soepstengel-ingrediënten in een kom en kneed ongeveer 10 minuten.
Stap 2
Dek af en laat het deeg een uur rijzen.
Stap 3
Verwarm de oven voor op 220 graden
Stap 4
Maak lange rolletjes van circa 30 cm, ieder circa 25 gram, anders krijg je hele dikke soepstengels…. Leg ze op een bakpapiertje.
Stap 5
Bak ze in de oven af in circa 10 minuten.
Stap 6
Smelt de chocolade.
Stap 7
Bestrijk iedere keer een stukje van de stengel met chocolade en bestrooi deze met musketzaad. Doe dit tot je nog een klein stukje stemgel over hebt.
Stap 8
Leg de stengel even in de vriezer en versier daarna nog met suikerparels.
Nu heb je een toverstok.
Abonneer: https://www.youtube.com/user/jilloptv?sub_confirmation=1
Meer Jill vind je op:
De officiële website: http://zapp.nl/jill
Instagram: http://www.instagram.com/jilloptv
Facebook: http://www.facebook.com/jilloptv