Toverstafjes

Wat heb je nodig Voor de soepstengels - 500 gr bloem - 7 gr gedroogde gist - 300 ml lauwwarm water - 50 ml olijfolie - 10 gram zout Voor de versiering - Verschillende kleuren musketzaad (hele kleine suikerpareltjes) - Bakpapier - Chocolade - Suikerparels - Kwastje Stap 1 Doe alle soepstengel-ingrediënten in een kom en kneed ongeveer 10 minuten. Stap 2 Dek af en laat het deeg een uur rijzen. Stap 3 Verwarm de oven voor op 220 graden Stap 4 Maak lange rolletjes van circa 30 cm, ieder circa 25 gram, anders krijg je hele dikke soepstengels…. Leg ze op een bakpapiertje. Stap 5 Bak ze in de oven af in circa 10 minuten. Stap 6 Smelt de chocolade. Stap 7 Bestrijk iedere keer een stukje van de stengel met chocolade en bestrooi deze met musketzaad. Doe dit tot je nog een klein stukje stemgel over hebt. Stap 8 Leg de stengel even in de vriezer en versier daarna nog met suikerparels. Nu heb je een toverstok. Abonneer: https://www.youtube.com/user/jilloptv?sub_confirmation=1 Meer Jill vind je op: De officiële website: http://zapp.nl/jill Instagram: http://www.instagram.com/jilloptv Facebook: http://www.facebook.com/jilloptv
Meer Jill