Zoete Loempia's

Rachel Rosier en ik maken super sweet loempia's met tekeningen erop!

Wat heb je nodig:

- Lychees
- Framboos
- 3 eetlepels honing
- 8 vellen loempiadeeg
- Eetbare stift

Stappen

1. Haal het loempiadeeg uit de vriezer en laat het ontdooien. Laat het wel in de verpakking of andere vochtige theedoek anders droogt het uit.

2. Snijd de lychees in kleine blokjes, leg even op keukenrol / theedoek zodat het vocht er uit is.

3. Snijd ook de frambozen klein.

4. Meng alle ingrediënten en doe de honing erbij.

5. Als het loempiadeeg ontdooid is verwarm je de oven voor (zie verpakking).

6. Leg het lychee mengsel onderaan de pint van het loempiavel. Zorg dat je ca. 3 cm overhoudt aan de zijkanten.

7. Vouw de zijkanten naar binnen over de vulling, maak de van te voren een beetje nat, zodat het goed blijft zitten.

8. Bestrijk de randen van het deeg met een beetje water en vouw het filodeeg vanaf de vulling op tot een loempiarol.

9. Beteken de loempia. 

10. Bak de loempia’s in ca. 10 - 15 minuten goudbruin.