IJskoud taartje
Wat heb je nodig:
- 150 gram smeltchocolade
- 1 blikje gecondenseerde melk
- 500 ml slagroom
- Chocoparels voor de tussenlaag
- Kokosrasp
- Sprinkels en parels om te versieren
Stappen:
Stap 1:
Smelt 100 gram smeltchocolade au bain-marie.
Stap 2:
Maak met een spatel 2 sterren van de gesmolten chocolade op bakpapier.
Stap 3:
Klop met een mixer de gecondenseerde melk met de slagroom tot een mooie dikke room. Doe de room in een spuitzak.
Stap 4:
Spuit met de spuitzak een laagje room in de vorm en leg hier een chocoladelaag op. Herhaal deze stap met de volgende lagen en zorg dat je laatste laag van room is.
Tip: Heb je geen siliconen bakvorm? Bekleed je bakvorm dan eerst met vershoudfolie.
Stap 5, versieren:
Smelt de overige smeltchocolade au bain-marie. Teken sterren op bakpapier en trek deze over met de gesmolten chocolade. Steek de sterren boven in de taart. Besprenkel de taart met parels en sprinkels.
Stap 6:
Zet de taart minimaal 4 uur in de vriezer.
Stap 7:
Doe een beetje kleurstof door de kokosrasp en meng dit goed. Haal de taart uit de vorm en versier de zijkanten met de gekleurde kokosrasp.