ZO KUN JE STEMMEN!

Tijdens de live finale van het Junior Songfestival kun jij mede bepalen wie Nederland mag vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival. Dat wordt dit jaar gehouden in het Spaanse Madrid op zaterdag 16 november. Hier lees je hoe je kunt stemmen! 
Zo kun je stemmen op jouw favoriete Junior Songfestival act: 
 

Stem online op je favoriete act via https://stemmen.juniorsongfestival.nl/.

 
Wanneer kun je stemmen?
Alleen tijdens de uitzending kun je online een stem uitbrengen op de kandidaten. De uitzending begint op zaterdag 21 september om 19:20 en eindigt om 20:20. In beeld wordt duidelijk wanneer de lijnen open gaan en weer sluiten. 

Hoe kun je stemmen?
Ga naar https://stemmen.juniorsongfestival.nl/ en breng je stem uit. Er telt maar één stem per uniek IP-adres mee in het eindresultaat. Het is mogelijk om vaker te stemmen, maar deze nieuwe stem overschrijft automatisch de eerder uitgebrachte stem.

Wat zijn de kosten van het stemmen?
Aan het stemmen zijn geen kosten verbonden, het is dus helemaal gratis! 

Wie kunnen er stemmen?
Stemmen is voor iedereen mogelijk in Nederland. Ben je jonger dan 16 jaar? Vraag dan toestemming aan je ouders/verzorgers.

Zijn er prijzen te winnen?
Je kunt zelf geen prijzen winnen met het uitbrengen van je stem.

Hoe wordt de uitslag bepaald?
Na alle optredens worden alle stemmen, dus van de mensen thuis, van de vakjury en van de kinderjury, bij elkaar opgeteld onder toezicht van een notaris. 

Kun je vanuit het buitenland stemmen?
Nee, stemmen uit het buitenland worden niet meegenomen in de einduitslag