Snack: Cake sushi

Esther maakt sushi van cake en snoep. Deze sushi is de perfecte zoete snack voor jouw feestje.

Benodigdheden

- Cake
- Botercrème 
- Kokosrasp
- Groen en zwart fondant 
- Vissnoepjes
- Tumtums (groen, geel, oranje en rood)
- Framboos snoepjes
- Oranje discodip 

Stappen

1. Snijd de cake in dikke plakken en steek hier met een ronde uitsteker rondjes uit. Snijd met een mesje ook ovaaltjes uit de plakken. 

2. Meng zwart fondant met groen fondant en rol dit uit tot een plak. Verdeel de plak in stroken ter breedte van de uitgestoken rondjes. 

3. Smeer de zijkanten van de rondjes in met een beetje botercrème en plak de strook fondant eromheen. Rol voor de andere variant: ook de rondjes met botercrème door de cake door de oranje discodip.

4. Bestrijk de zijkanten van de ovale stukjes cake ook met botercrème en rol deze door de kokosrasp heen. 

5. Zet alle varianten sushi rechtop en besmeer de bovenkanten met botercrème, strooi er daarna kokosrasp overheen. Duw snoepjes in het midden van de cakejes. 

6. Bij de ovaaltjes leg je een visje boven op de sushi, deze zet je vast door er overdwars een dun strookje fondant overheen te plakken.